Lirik Waljinah – Nginang Karo Ngilo

Eh eh eh.. nginang karo ngilo
Kothak cilik mas nggo wadah mbako
Aku Emoh-aku emoh yen kowe ngono
Plonga-plongo anggepmu koyo wong bodo

Dituthuk nganggo pipo ledeng
Isi kapuk mas jenenge klentheng
Tiwas methuk- tiwas methuk sikile kemeng
Bareng pethuk jebule malah mentheleng

Eman eman di-eman-eman
Wong dolanan malah dadi tenanan
Eman-eman di-eman-eman
Eman-eman jebule ora keduman

Pilih gethuk opo pilih tape
Podo-podo mas.. soko telane
Mbiyen piye saiki katone piye
Yen ra mathuk mumpung podo butuhe

Eh eh eh.. nginang karo ngilo
Numpak jaran mas.. jarane belo
Mbiyen kae-mbiyen kae janji ra ngono
Bungah susah jare dinggo wong loro

Posting Terkait "Lirik Waljinah – Nginang Karo Ngilo"

Lirik Erwin Saz – Cuma Teman Biasa
Suatu ketika ku pergi denganmu nonton Sebuah
Lirik Alone At Last – My Mom Cheated With Another Man
Restart my LifeWithout You MamI'm Seven Years
Lirik Everybody Loves Irene – Pit
Something wrong with me.Can you help me
Lirik Alyssa Soebandono – Cerita Cinta Kita
Bukannya aku tak cintaKu hanya tahu ini